Despre Exim Lemn

Suntem EXIM LEMN, compania româno-germană fondată în Timișoara. Ne scriem povestea cu ajutorul a 40 de oameni și 8000 de mp în județul Hunedoara, împlinind 25 de ani de existență.

usi-header11

Despre noi

Încă din primii ani am produs și comercializat o gamă largă de produse din lemn: uși, ferestre, obloane, mobilier, dulapuri înzidite, trepte, glafuri, placări ornamentale. După anul 2000 ne-am specializat în producția ușilor de interior, placărilor de trepte, glafurilor și plintelor din lemn masiv multistrat sau MDF. Toate acestea le-am realizat prin implemetarea unei linii de fabricație specifice. Am completat echipamentul cu cele necesare începând cu uscător pentru lemn și terminând cu incinta de vopsire cu atmosferă controlată. Punem la dispoziția celor care apreciază chiar și cele mai mici detalii dintr-o încăpere peste 200 de modele de uși de interior. Și pentru că știm nevoile voastre diferă, vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de materiale. Astfel, puteți opta pentru structuri plane din PAL si MDF placat cu CPL sau pentru cele compuse din lemn masiv multistrat placat cu MDF, furnir natural, blind masiv ori structuri de lemn și sticlă sau integrale din sticlă.

PE PIAŢA GERMANĂ

Din anul 2000 livrăm săptămânal uși pe piața germană. În România, produsele noastre să găsesc în orașe precum Timișoara, Deva, Arad, Oradea, Cluj, București, Turnu Severin sau Sibiu. Printre poveștile din Timișoara cu care ne mândrim se numără: Hotelul Continental, Hotelul Best Western Ambasador, pensiunea Cassa de la Rossa, pensiunea Nora, Hotelul Silva, pensiunea Stejaru Bazoș, clinica privată President, Policlinica Dr. Grigoraș, Sediul Administrativ Enel, sediul administrativ Linde, sediul administrativ Hella, sediul administrativ Bosch, Tempini, sediu central Profi și multe altele.

DINCOLO DE GRANIŢELE ROMÂNIEI

Începând din 1998 am trecut și granițele țării, dezvoltând parteneriate cu companii din Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, Franța și Gemania.

ÎNFIINŢAREA EXIM-LEMN

În 1993 s-a fondat compania româno-germană EXIM LEMN, în Timișoara.

Parteneri